Kako kupovati na Lov i Ribolov

Samo nekoliko koraka dijele vas od kupnje u internet trgovini Lov i Ribolov.

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na "Dodaj u košaricu". Automatski će vam se otvoriti prozorčić gdje možete odabrati želite li nastaviti s kupnjom (Povratak) ili odabrati opcije kupovine (Košarica). Dalje odaberite "Košarica". Zatim vam se prikaže vaša košarica s proizvodima. U pregledu košarice možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete maknuti proizvod iz košarice klikom na ikonu X (Ukloni proizvod). Ako imate kod za popust, unesite ga u polje „POPUST BON“. Na jednoj narudžbi moguće je iskoristiti jedan poklon kod. Ako nemate kod za popust, polje „POPUST BON“ ostavite prazno.

Kliknite na link "Plaćanje i dostava".
Ako se do sada niste registrirali i/ili logirali, možete to učiniti sada klikom na "Prijavite se" ili "Registrirajte se". Kupovinu možete nastaviti i kao gost (bez prijave i registracije).

U dijelu "Podaci za naplatu" popunite polja svojim podacima. Ako želite R1 račun označite polje "Želim R1 račun" i ispunite tražene podatke.
Ako su podaci za dostavu isti kao i podaci za naplatu ostavite označeno polje "isto kao i podaci za naplatu".
Ako se podaci za dostavu razlikuju odznačite navedeno polje i otvorit će vam se polja za unos podataka za dostavu.

U polje "Napomena" upišite i dodatne želje ako ih imate.

Odaberite željeni način plaćanja:

  • Plaćanje pouzećem
  • Uplatnica - Virman
  • Plaćanje karticom

Označite polje "Prihvaćam uvjete korištenja".

Kliknite gumb "Završi narudžbu".

Na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi kao i njena šifra.

Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ako imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte i naručite telefonom ili e-mailom.

  Pomoć pri kupnji - Sve